'Poortwachters van het Amstelkwartier'

15.03.2017
Image

De drie woontorens @Home Amstelkwartier, HAUT en STATE worden in een artikel van Vastgoedjournaal gedoopt tot de 'poortwachters van het Amstelkwartier'. Dit volgend op een netwerkevent van Amsterdam Woont in de nieuwe wijk achter het Amstelstation. De drie woontorens van ruim zeventig meter langs de Spaklerweg gaan de skyline bepalen van dit gebied, in ieder geval vanuit de trein. In het artikel van Vastgoedjournaal aandacht voor de drie woontorens en de overige bouwplannen in het gebied.

Amstelkwartier groeit uit tot een stadswijk van zo’n 3.800 woningen, een winkelcentrum, hotels en bedrijven. In 2013 werd de wijk officieel geopend. In de eerste fase is het werk bijna allemaal gedaan. Op alle kavels wordt gebouwd of is er een partij geselecteerd die dat gaat doen. In totaal komen in deze fase 1.500 woningen, waarvan 1.000 al zijn opgeleverd. Er staan nog twee fases op de planning en ook de nabijgelegen Bijlmerbajes gaat binnenkort op de schop.

Lees hier het volledige artikel: Deze torens worden de poortwachters van het Amstelkwartier (Vastgoedjournaal - 13 maart 2017)