Patrick Barské nieuwe directeur Vastgoed bij Stadgenoot

05.11.18
Patrick Barské
Patrick Barské nieuwe directeur Vastgoed bij Stadgenoot

Patrick Barské (37) is toegetreden tot de directieraad van de Amsterdamse woningcorporatie Stadgenoot. Per 1 november 2018 is hij de nieuwe directeur Vastgoed en Ontwikkeling. Hij volgt Peter Kramer op die op 1 juli 2018 met vervroegd pensioen ging.
Barské komt uit de commerciële vastgoedwereld. Hij bekleedde managementfuncties bij het bouwbedrijf Ballast Nedam, bij advies- & ingenieursbureau Arcadis en bij familiebedrijf Maeslanden-Vijverberg Makelaardij.
Bij Stadgenoot krijgt Barské de bedrijfseenheid Vastgoed en Ontwikkeling onder zijn hoede, met daarin de afdelingen Projectontwikkeling, Commercieel Vastgoed en Planmatig Onderhoud. Hij wordt verantwoordelijk voor onderhoud en doorontwikkeling van de vastgoedportefeuille van Stadgenoot. Die bestaat nu uit 30 duizend woningen, met name in de sociale huursector, en bijna 2 duizend bedrijfsruimten.
Marien de Langen, bestuurder van Stadgenoot over de komst van Barské: "Onze ambities zijn groot. We hadden iemand van zijn kaliber nodig om de uitdagingen waar wij voor staan, met name op het gebied van nieuwbouw, renovatie en verduurzaming, te kunnen verwezenlijken.'

Trefwoorden:

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS