Nieuwe zelfbouwkavels op Centrumeiland

05.01.2018
Image
Er is voor zelfbouwers een aantal nieuwe kavels op Centrumeiland beschikbaar gekomen. Men kan nu inschrijven op Blok 14 en 15. Het gaat om kavels voor individuele zelfbouw, voor 'Samen in het Klein' en voor bouwen in een groep (CPO). Bij ‘Samen in het Klein’ gaat het om twee (en soms meer) appartementen. 
Blok 14 betreft twaalf individuele zelfbouwkavels, twee kavels voor ‘Samen in het Klein’ en één kavel voor CPO voor dertig woningen. Bij blok 15 gaat het om elf individuele zelfbouwkavels, zeven Samen in het Klein en twee CPO-kavels, één met twaalf en één met dertien woningen. 
 
De inschrijfperiode loopt tot 5 februari 17.00 uur. Op zaterdag 27 januari is er een informatiemarkt voor heel IJburg waar het projectteam van Centrumeiland aanwezig is met alle informatie over de aangeboden kavels en de inschrijfprocedure.
Centrumeiland is het opgespoten eiland aan de oostzijde van IJburg. Zelfbouw vormt een belangrijk onderdeel van dit eiland en zal samen met andere thema’s zoals ‘de bewegende stad’ en ‘duurzaamheid’ de basis vormen van de inrichting van het eiland. Er zijn voor  Centrumeiland al verschillende blokken voor zelfbouw op de markt.
 

Trefwoorden