Overslaan en naar de inhoud gaan

Diemen-marketing: geen erfpacht en gratis parkeren

Diemen-marketing: geen erfpacht en gratis parkeren 

Diemen wil zich meer laten zien als een aantrekkelijke woongemeente. De gemeente ziet als groot pluspunt de ligging vlakbij Amsterdam in combinatie met de rust,  samenhang en groene omgeving van een dorp. Ook fijn: geen erfpacht en op veel plekken gratis parkeren.

In de gemeente worden momenteel verscheidene nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Er wordt gebouwd bij het te vernieuwen winkelcentrum en bij Plantage de Sniep. Ook voor het project De Kiezel in Diemen Centrum is de inschrijving gestart. 

Wethouder Wonen, Lex Scholten: ‘We merken keer op keer dat Diemenaren erg tevreden zijn over het wonen hier. We hebben scholen, een groot bos, leuke winkels, een klein theater. Bovendien is alles wat Amsterdam heeft vlakbij. Dat willen we graag ook voor het voetlicht brengen. Veel Amsterdammers denken dat ze voor een huis met een tuin op eigen grond de stad uit moeten. In Diemen hebben we dat gewoon en bovendien ben je met de fiets, de tram of de trein zo in de stad. In feite woon je in Diemen slimmer dan in Amsterdam.’

Zie voor meer Diemen-promotie: www.wonenindiemen.nl