Overslaan en naar de inhoud gaan

Boekenclub Wonen in Amsterdam Zuidoost, Noord en Nieuw-West

Woon of werk jij in Amsterdam Zuidoost, Nieuw-West of Noord? En wil je meer over je buurt lezen en in gesprek gaan? Meld je dan aan voor de boekenclubs Wonen in Amsterdam Zuidoost, Noord en Nieuw-West.

In drie boekenclubs worden persoonlijke verhalen over wonen en werken in Zuidoost, Nieuw-West en Noord gedeeld aan de hand van drie tot vijf boeken. Je mag kiezen of je hiervan één of meerdere boeken leest. De boeken gaan over de geschiedenis, stadsontwikkeling of het leven in het stadsdeel. Tijdens de boekenclubs bespreekt Arcam de relatie tussen de lokale geschiedenis van het stadsdeel en huisvesting. Daarnaast wisselen we uit wat we in de boeken herkennen in onze eigen woon- of werkomgeving.

De boekenclubs zijn in het bijzonder bedoeld voor mensen die wonen of werken in één van de drie stadsdelen. Je bent van harte welkom om je aan te melden voor alle drie de boekenclubs of voor één boekenclub.

Als afsluiting van iedere boekenclub bespreekt Arcam de relevantie van het boek Uitgewoond van Cody Hochstenbach voor Noord, Nieuw-West of Zuidoost.

Kijk op de website van Arcam om de leeslijst te zien per stadsdeel.

20 april: Boekenclub Wonen in Zuidoost
25 mei: Boekenclub Wonen in Nieuw-West
22 juniL Boekenclub Wonen in Noord

Datum
Plaats
Bekijk de Arcam website