Deelnemers Denktank De Starterswoning gezocht

10.05.17
Deelnemers Denktank De Starterswoning gezocht

Stel je voor dat je als jonge Amsterdammer in je zelfbedachte woonconcept kunt wonen. Om dit mogelijk te maken werven De Key en Academie van de Stad jongeren die deel willen nemen in ‘Denktank de Starterswoning’.

Denktank ‘De Starterswoning’ bestaat uit een kernteam van 6-9 jongeren tussen 18 en 27 jaar. De denktank werkt vanuit de maakplaats op de Zuidblokken, waar een woonconcept wordt bedacht met de volgende generatie woonstarters in het achterhoofd. De deelnemers van de denktank krijgen de mogelijkheid hun idee te realiseren en daar onderdeel van te zijn.

Het Zuidblokterrein in Nieuw West is volop in ontwikkeling. Waar moet het woonconcept aan voldoen? De woonconcepten zijn tijdelijk en betaalbaar voor jongeren (18-27 jaar) met een beperkt inkomen en houden rekening met de volgende stap op de woningmarkt. De Dubbeltjespanden uit 1826 zijn de inspiratiebron. De mogelijkheid om op termijn (gedeeltelijk) eigenaar te worden van de woning behoort tot de mogelijkheden. Meer informatie: www.academievandestad.nl/denktank-starterswoning.html

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS