Amvest koopt 66 appartementen in Amsterdam Nieuw-West

25.09.18
Amvest koopt 66 appartementen in Amsterdam Nieuw-West

Amvest Investment Management koopt een te bouwen complex met 66 driekamerappartementen aan de Jan Tooropstraat in Amsterdam van APF International. Nog dit jaar wordt gestart met de bouw. Het betreft vrije sector huurwoningen.

“Deze woningen zijn een mooie toevoeging aan de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund”, zegt Wim Wensing, chief investment officer van Amvest. “In Overtoomse Veld is de stedelijke vernieuwing in volle gang. De wijk verandert naar een levendige wijk met veel ruimte en groen. Die kwaliteiten maken dat mensen er graag wonen.”

Het appartementengebouw met 66 appartementen en 40 parkeerplaatsen wordt op een voormalige kantoorlocatie gebouwd. Het gebouw heeft zeven woonlagen met hoofdzakelijk driekamerappartementen van gemiddeld 68 m2. Ieder appartement beschikt over een balkon of terras. Daarnaast is er een collectieve binnentuin en een half verdiepte parkeerkelder. Het project is een initiatief van APF International in samenwerking met Nobillon vastgoed. BNLA architecten uit Amsterdam tekende voor het ontwerp. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2020 opgeleverd.

NUL20 nieuws

Laatste nummer

AEDES NIEUWS