Overslaan en naar de inhoud gaan

Amvest koopt 290 nog te bouwen appartementen in Holland Park Diemen

Image

Snippe Projecten heeft de laatste fase van de ontwikkeling van Holland Park verkocht aan Amvest Development. Het gaat om de bouw van twee woontorens en een woonblok met in totaal 290 vrije sector huurappartementen, 281 parkeerplaatsen en 1.000 m2 commerciële ruimte.

Snippe startte in 2014 met de herontwikkeling van het oude kantoorgebied tot een woonwijk met 2.500 appartementen. De aankoop door Amvest betreft 3-kamer appartementen met een woonoppervlak van gemiddeld 70 m2. Eerder kocht Amvest in Holland Park al 358 appartementen, 217 overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en een galerieruimte. Deze appartementen worden momenteel opgeleverd. Er is volgens Amvest veel belangstelling voor Holland Park.

André Snippe is tevreden met de overeenkomst: “Amvest is een partij die alleen kwalitatief zeer hoogwaardig ontwikkelt en aankoopt. Dat sluit goed aan bij onze visie en ambities. Met Holland Park laten we zien hoe marktpartijen een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het verminderen van het woningtekort.” Naar verwachting start de bouw van de laatste woongebouwen in het najaar van 2019. Op het terrein staan nu nog twee kantoorpanden die door New Horizon circulair worden ontmanteld. De oplevering van de eerste huurwoningen is begin 2022.