Zeeburger Zilt: koophuis met vloer- en wandafwerking

08.10.2015
Image

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM biedt kopers in het nieuwbouwplan Zeeburger Zilt de keuze de woning te laten opleveren in een passende woonstijl. Met het 'VT Wonen'-inrichtingspakket wordt de woning compleet afgewerkt met plinten, vloerafwerking door het gehele huis en geschilderde muren in de stijl naar keuze. AM werkt daarvoor samen met stillisten van Sanoma-titel VT Wonen.
Zeeburger Zilt op het Zeeburgereiland in stadsdeel Oost bestaat uit 36 eengezinswoningen verdeeld over drie verschillende woonblokken met negen verschillende woningtypes van 111 m2 tot 150 m2 en 34 appartementen variërend van 38 m2 tot 110 m2. De appartementen zijn voorzien van een terras of andere buitenruimte. De eengezinswoningen hebben een tuin en een dakterras. De woningen zijn ontworpen door architect Marc Bukman. De prijzen zijn vanaf 360.000 euro voor de eengezinswoningen en 140.000 euro voor de studio, inclusief afgekochte erfpacht.
Het aanbieden van een inrichtingspakket past volgens AM bij de wens van moderne stadsbewoners met betrekkelijk weinig vrije tijd om direct bij oplevering een zo compleet mogelijk nieuw huis te kunnen betrekken.