Zit jij #inwoningnood? Dan zoeken wij jou!

De woningnood in de regio Amsterdam is hoog en de wachttijden voor sociale huurwoningen zijn lang. Veel mensen zijn niet in de mogelijkheid om zo lang te wachten en zitten in de problemen. Herken jij jezelf hierin en wil je jouw verhaal graag met ons delen? Dat kan! Wij zijn benieuwd naar de verhalen en willen een deel hiervan tijdelijk publiceren op onze website. Hierbij respecteren we uiteraard jouw privacy en delen we alleen de gegevens die je met ons wenst te delen.

Waarom doen we dit?

We willen de woningnood een gezicht geven. Dat kan alleen door persoonlijke verhalen. Daarbij speelt er nog wat. De wijze waarop sociale huurwoningen worden verdeeld, wordt gewijzigd. Mensen die dringend een woning nodig hebben krijgen meer kans. De gemeenteraden in de WoningNet-regio Amsterdam besluiten daar binnenkort over. Wij willen een goed beeld schetsen van huishoudens die dringend een woning nodig hebben.

 

De persoonsgegevens van dit formulier zullen uitsluitend gebruikt worden voor eigen onderzoek en niet gedeeld worden met derden.

CAPTCHA
Plaats svp een vinkje. Dit is om spam te vermijden.

De woningnood in de regio Amsterdam is hoog en de wachttijden voor sociale huurwoningen zijn lang. Veel mensen zijn niet in de mogelijkheid om zo lang te wachten en zitten in de problemen. Herken jij jezelf hierin en wil je jouw verhaal graag met ons delen? Dat kan! Wij zijn benieuwd naar de verhalen en willen een deel hiervan tijdelijk publiceren op onze website." data-share-imageurl="">