Abonnement

NUL20 is een platform over woonbeleid en stedelijke ontwikkeling in de regio Amsterdam. Vanaf 2017 verschijnt het  tijdschrift DRIEmaandelijks; de nieuwsbrief maandelijks. Volg ons op Twitter om van het laatste woonnieuws op de hoogte te blijven: @nul20.

Vanaf nummer 60 kunnen de nummers bovendien in pdf-formaat vanaf onze site (menu-item Tijdschrift) worden gedownload. Bovendien zijn ALLE nummers te downloaden van issuu.com


Digitale nieuwsbrief

U kunt zich HIER aanmelden voor onze digitale nieuwsbrief.
Die verschijnt ongeveer 20x per jaar. De nieuwsbrief bevat een overzicht van recent woonnieuws in de regio Amsterdam, informatie over onze bijeenkomsten in Pakhuis de Zwijger (4 tot 6x per jaar) én de aankondiging van het nieuwe tijdschrift met downloadlink. 

Afmelden kunt u onderaan elke nieuwsbrief.


Abonnee-administratie
NUL20
abo@nul20.nl
Tel: 020-6937004

Tijdschriftabonnement

U kunt onderstaand formulier gebruiken om:

- een abonnement op het tijdschrift aan te vragen

- een wijziging door te geven

- een abonnement te beëindigen.

Mocht dit problemen geven dan kunt u ook een mail sturen naar abo@nul20.nl. Vermeld dan uw oude en/of nieuwe adresgegevens.

Abonnement: aan- en afmelden, wijzigingen:

indien van toepassing
Vier cijfers, 2 letters. Geen spaties.
(U kunt maximaal 2 antwoorden geven, neem de belangrijkste)
Indien van toepassing

Privacystatement

NUL20 respecteert uw privacy. Wij gebruiken uw persoonlijke informatie uitsluitend voor onze abonnementen-administratie. NUL20 zal geen persoonlijke gegevens aan derden verkopen of anderszins beschikbaar stellen. Indien u informatie van derden ontvangt op basis van onze gegevens zal dit via en vanuit NUL20 worden verzonden. Mailadressen uit onderstaand formulier worden uitsluitend gebruikt voor communicatie over het abonnement. Voor de digitale nieuwsbrief dient u zich apart aan te melden. De nieuwsbrief-database bevat uitsluitend mailadressen.

CAPTCHA
Plaats svp een vinkje. Dit is om spam te vermijden.